Isnin, 4 Julai 2011

11 di marudi sarawak - Google Blog Search

11 di marudi sarawak - Google Blog Search


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

BLOG SARAWAK: 11 <b>di marudi sarawak</b> - Google Blog Search

Posted: 26 Jun 2011 09:45 AM PDT

A GIFT OF LIFE: dia da tak ada

Posted: 25 Jun 2011 05:53 PM PDT

ok look at the title let me story yang saya dah x ada nenek lagi.

it hurt for us to accept it bukanya apa mcm tak dpt terima br je bulan lepas dgn dia bergurau and now dia da x ada.so it hard to believe la.and arwah nenek da selamat dikebumikan di Marudi Sarawak it far right it because dia nak di kebumikan sebelah arwah atok saya. Ahh lagi sedih kan. let me story sikit la apa yg terjadi pada 22/6/2011

okay pagi tu siap2 pegi sekolah sampai je sekolah rasa lain sangat tau rasa berdebar rasa nervous takut la mcm la after hbs perhimpunan tu terus msk kelas mmg x dpt nak pay attention la kan rasa berdebar kan mcm mana nak blaja kan? so msk waktu ke3 msk bilik masak kan start kat situ la rasa mcm takut sangat if ada je org depan pintu tu ingat anybody nak ambil saya balk tu la bila dah msk waktu ke4 tgh syok buat kerja tiba2 iqah dtg gaya dia da lain mcm lari blk kelas amik beg pastu ckp2 ngan ustazah jap then lari pg dpn pagar ayah amik naik moto so dia hantar iqah dulu then ayah dtg pegi hospital around pukul 10.20 mcm tu then samoai sana saya mcm blur sikit tgk abg ee ddk mcm org kalah judi iqah dah nangis2 eyfa nisha n zaidah pun da nangis it scared okay.then ngah suruh msk so saya pon tabahkan hati masuk dlm tu tgk mesin pernafasan nenek nadi dia da 30 je so saya takut sangt then saya pon nangis la ushh lama la jgk rtsaya berendam dgn air mata then abg ee ajak hantar anjang gi airpot then after hanta blk g hospital blk duduk sana around 12.40 mcm tu kitaorg sume da berkumpul ddk dkt sana imagine la saya pakai baju puteri islam je ouh then kitaorg bercerita skjp around pkl 1.20 mcm tu tiba2 ummi keluar ummi peluk embok okay time tu saya dapat rasa lain sikit then sume kazen yg lain da lari msk ICU then i a little bit afraid then taya embok kenapa then embok ckp nenek da tak ada and i a little bit shock ckp huh nenek x ada okay time tu feeling msh lagi blur then ckp to my next kazen dia tergamam tak berkelip langsung mata dia tiba2 mama uteh kuar ckp pegi tgk nenek bila msk dlm tu sedih sgt tegk mesin pernafasan dia da (0) da terkjut sangat tau.

dia nak di kebumikan di marudi sarawak di sebelah kubur atok saya sedih sangat jenazah dia dhantar melalui kapal terbang pegi sana wa dora ckp bila jenazah dia sampai ringan je dan wangi ouh kitaorg kat sini nangis je la.

okayla bye

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

BLOG SARAWAK: 11 <b>di marudi sarawak</b> - Google Blog Search

Posted: 12 Jun 2011 09:43 AM PDT

Description

JANTAN GEL
RM 69.00

KETAHANAN MAKSIMA
Pancutan pra matang atau masalah cepat pancut amat tidak disukai wanita. Antara punca pancutan pra matang adalah kegelian melampau dialat sulit lelaki.
Jantan Gel membantu anda dengan mengurangkan kegelian dizakar anda.
Hasilnya? Jimak Lebih Lama dan Isteri Tersenyum Puas.
Jantan Gel direka khusus untuk membantu lelaki tahan lebih lama diranjang, meningkatkan keyakinan diri dan memuaskan pasangan. Jantan Gel diformulasikan 100% dari herba melayu purba yang telah diiktiraf turun temuran dalam membantu lelaki tahan lebih lama diranjang.
Kandungan Jantan Gel
Butea Superba
Merupakan herba dari Thailand. Di Thailand, ia dikenali sebagai Red Kwao Krua. Terkenal di Thailand sebagai penggalak seks buat kaum lelaki.
Dr Wichai Cherdshewasart sainstis di Chulalongkorn University, Thailand telah mengesahkan bahawa Butea Superba mempunyai sifat semulajadi dalam menyembuhkan penyakit mati pucuk.
Butea Superba adalah antara bahan yang terdapat dalam Jantan Gel.

Lintah

Pada zaman dahulu, lintah dijadikan minyak dan diurut pada zakar lelaki. Ia dipercayai mampu membesarkan zakar lelaki.
Kini perubatan moden telah mengakui khasiat Lintah. Khasiat Lintah terletak pada air liurnya. Air liur lintah mengandungi bahan yang mampu mencairkan dan melancarkan darah.

Gambir Sarawak
Sejenis tumbuhan yang dihasilkan dari getah kayu pokok gambir yang banyak terdapat di dalam hutan Negeri Sarawak, Malaysia. Ia juga dikenali dengan nama Born, Gambier, Borneo Cat's claw, Una de Gato dan Kerangas. Ia diperolehi di dalam hutan tebal dikawasan pendalaman di bahagian Long Panai, Marudi, Sarawak.
Keberkesanan gambir Sarawak memang telah diketahui berabad lamanya khususnya bagi penduduk-penduduk di Negeri Sarawak. Penggunaan gambir secara meluas telah menular ke semua negeri di Semenanjung Malaysia malah ke beberapa negara jiran seperti Indonesia, Brunei dan Singapura. Kesan dari penggunaan telah terbukti memberikan hasil yang luar biasa dan lebih murah berbanding ubat moden yang menelan belanja yang tinggi.

Cara Pengambilan
Picit sedikit gel ke jari anda. Sapu secara sekata dikepala zakar, takuk kepala zakar dan urat pari. Biarkan sejam sebelum bilas dengan air paip. Kemudian anda boleh bersama. Kesan gel akan lebih kuat sekiranya anda biarkannya lebih lama dizakar anda.
Kami mengesyorkan anda menggunkan Jantan Gel selepas mandi petang. Biarkan gel tersebut meresap. Bila anda mahu bersama isteri anda pada selepas insyak baru dibilas dengan air. Kesan Jantan Gel mampu bertahan sehingga 9 jam. Walaupun anda tidak jadi bersama dengan isteri anda pada malam tersebut tidak mengapa kerana Jantan Gel tidak memberbahayakan.
Cara penggunaan berserta gambar ada disertakan sekali.
Perhatian! Jika anda pengguna Jantan Gel kali pertama, sila guna dalam kuantiti yang sedikit dahulu untuk mengetahui amaun yang sesuai untuk anda. Zakar setiap lelaki adalah berlainan dan masing-masing memerlukan amaun gel yang berbeza. Jika penggunaan pada hari ini tidak memberikan perbezaan, sila gandakan amaun gel untuk hari esok. Dan pastikan gel dibiarkan pada zakar sekurang-kurangnya 1 jam (lebih lama lebih baik).

Isi Kandungan
1 tiub = 10g

Jantan Gel berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. No pendaftaran NOT091202590K

Jantan Gel produk Bumiputera. Produk Halal.

URL: http://kedaijutawan.blogspot.com/2011/04/jantan-gel.html
Tags: , , , , , , , ,
Stats: 11 total views, 3 so far today

Email Iklan Ini Kepada Rakan-rakan? Email Iklan Ini Kepada Rakan-rakan? Print This Post Print This Post

Images

Cara Mengatasi Pancutan Pramatang.Anda Lebih Jantan Di Ranjang

Sponsored Links

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads