Jumaat, 15 Julai 2011

11 di samarahan sarawak - Google Blog Search

11 di samarahan sarawak - Google Blog Search


BLOG SARAWAK: 11 <b>di samarahan sarawak</b> - Google Blog Search

Posted: 11 Jul 2011 11:15 AM PDT

salam u all .. hey .. korg chat ka ??

aishh .. semakin lame semakin malas la yana nak updet  update blog ni ..
alhamdulillah dah nak sampai seminggu yana study kat cni .. korg dtg kla cni .. lawat yana .. muahahhahha :P
huuu .. harap korg chat .. yeayy ~

huuu .. btw , yana nak kongsi something .. maklumlah ta de pape yang yana nak bagi kat korg bace .. kau bosan ngn blog aquu ? kau klik la X tu .. chow dari cni .. ahahhahah .. heeee

kat sini best , smue member-memeber dalam cos yang yana ambil iaitu public admin smue oke .. huuu .. <3

kau nak kenal member-member aquu kt cni ?? hoho .. 
nah ! yana bg gambar .. tengok puas-puas .. tengok je tw , nak ngorat jangan .. aishhh .. heee


puteri-puteri comel :)




putera-putera yang kiut .. :) 
haha .. jangan marah .. 



huuu .. sori law korang x puas aty .. sj x taw nk updet ape .. hahahha .. huuu ..sape-sape yang tak de gambar tu , yana mintak maaf , yana x taw fesbuk  facebook korang .. ni pun yana ambil dalam group .. huuu .. tenkiu2 .. :) enjoy .. heee ..

nah ! gambar yana lak .. cuci-cuci mate .. hahah ..


setakat ni sudaa .. abis .. sebarang copy gambar tidak akan diberi peluang .. jangan nak copy -copy gambar .. xsuke .. huuu ..

tenx bace this blog .. :)

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads