Ahad, 10 Februari 2013

11 di sarikei sarawak - Google Blog Search

11 di sarikei sarawak - Google Blog Search


Open Minda: ADIK ADAM SYUKRI Meninggal Dunia

Posted: 07 Feb 2013 09:58 PM PST

Salam Jumaat...,

Siapa yang mak mak mesti ramai tahu pasal kes Adik Adam ni...nama sebenar dia ialah AHMAD ADAM SYUKRI  yang lahir secara vacum pada 4/3/2012, masa dilahirkan adik adam keluar dalam keadaan flat dan kekurangan oksigen dan  lebih menyedihkan lagi adik adam telah mengalamai BRAIN DAMAGED (SERVE HIE) atau lebih dikenali sebagai kerosakan pada urat saraf otak....serius sangat menyedihkan bila gua baca kisah adik ADAM.
 

Otak adik Adam rosak teruk dan dia tak pandai untuk menelan air liur dia sendiri dan bergantung kepada mesin oksigen ketika dia hidup...

Ketabahan mak kepada adik Adam iaitu NORAISYAH MD MALENA sangat gua kagum kerana lebih kurang dekat setahun dia tabah menjaga adik Adam..dipahamkan lebih kurang 1 jam sehari sahaja tidur kerana menjaga adam...bila baca pasal kes adik adam ni air mata gua mengalir secara tiba-tiba kerana usia adik Adam lebih kurang dengan anak gua ...tak boleh bayangkan perasaan kalau jadi kepada diri sendiri..ya ALLAH berilah keluarga aku kesihatan .

Adik Adam selamat menghembuskan nafasnya yang terakhir semalam 7/3/2013 di Institut Pediatrik, Hospital Kuala Lumpur.., Adik Adam akan dikebumikan hari ini 8/3/2013 di tanah perkuburan Islam Kabong.

Boleh baca kisah adik Adam di facebook dia di SINI
----->


Engkau tiba bagaikan pelangi, tak bercahaya namun kau berseri
Detik-detik sayu ketika pengurusan jenazah Allahyarham Adik Adam sebelum diterbangkan ke hampung halamannya di Sarikei Sarawak semalam.
Ciuman terakhir dari ibu..semoga adik adam bahagia di sana.. Al-fatihah

open : Allah semoga Allah beri kekuatan buat ayah dan ibu adik Adam

Ke syurga la tempat mu wahai adik ADAM....AL -FATIHAH
http://azfar9897.blogspot.com/

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

ads