Jumaat, 5 Oktober 2012

11 di padawan sarawak - Google Blog Search

11 di padawan sarawak - Google Blog Search


DaLaM HaTi AdA TaMaN: Annah Rais Hotspring <b>Padawan Sarawak</b> !

Posted: 01 Oct 2012 06:20 AM PDT

Assalamualaikum adik kakok.. mokcik pokcik.. hehee.. sehat blako?? cik Ayu doakan supaya korang sentiasa sehat di samping yang tersayang.. :)

haaa... rindu betul kat blog cik Ayu ni.. al-maklumlah.. busy.. huahuaa.. boleh dikatakan busy jugak lah.. sebab ade Engineering Week 2012.. alhamdulillah.. sume berjalan lancar.. thanks kepada sume pihak yang terlibat..nanti cik Ayu buat satu entry untuk Engineering week ni tauuu :)

okay. kembali tajuk di atas ! cik Ayu dan kawan² ade pegi ke satu tempat tau.. dua buah kereta.. ari sabtu lepasss..kiteorang pegi release tension.. (macam tension jek!)

tempat tuuu name nyeee.. "ANNAH RAIS HOTSPRING"... terletak di Padawan.. Sarawak.. :)
tempat nye agak cantik seindah name nye tauuu... ^___^

tapi. tempatnye agak jauh dgn UNIMAS.. jauh sgt dgn bandar Kuching.. pendalaman.. hingga gune jalan batu jer..tapi, dekat dgn Borneo Highland(!) *nak pegi Borneo Highland.hmmm*

okay. ni gamba snap yang di ambek oleh kawan cik Ayu.. >__<
teka mane satu cik Ayu? huahuaaa.. :p

kawan² cik Ayu excited nak pegi nii.. :p


haa..jeng3... ni laa tempatnyeee! selamat datang! ewahhh..
nak masok ni kene bayar tauuu. biase lahh. tempat cantikk.

kene berjalan masok dulu dalam 5-10 minit baru sampai kat tempat mandi..
keno jungle tracking meta.. like :p

haa..dah sampai punnn.. tengok laah keindahan ciptaan-Nya.. :)
Tempatnye sangat cantikkk.. menarikkk.. walaupun tak besar, tapi sejuk jerrr mata memandang :)


 best nye dapat berendam dalam air panas.. wuuu ^__^
my besties plus classmate yang tutttt.. haha.. :p

mesti korang pelik kann. tetibe jer ade kek birthday.. haha..actually, kiteorang plan.. nak sambut birthday kawan cik Ayu.. yang name cik Yana ...sebab, hari tuu.. bersamaan 29/9/2012..birthday dia..yang ke.. tuttt.. hehehe..

tapiiii..kann... kawan² cik Ayu yang laenn kene kan cik Ayu jugakkk ! tengokk atas kek tuu, name cik Ayu pun ade skali.. terkejut + terharu laa.. tak sangka.. ngenakk dih blako.. :p

birthday cik Ayu dah sebulan lepas. tapi time tu masih cuti. tu diorang sambut skali.. thanksss :')


tengokk. cian cik Yana.. kene mandi tepung gandum.
cik Ayu pun kene jugakk. taknak tunjuk gambaa.. terokk :p


Thanks sangat² kepada sume kawan² cik Ayu..
cik Ayu hepi sangat² tauuu hari tuu.. 
laen kali buleh pegi lagi... hehehe
LOVE YOU ALL larhhH~ muah3.. :p
p/s : HEPI BIRTHDAY kepada cik Yana !!! :)

♥ Thanks tau sebab sudi bace Entry cik Ayu :) LIKE kalo suke! ♥

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads