Jumaat, 8 Julai 2011

11 di sibu sarawak - Google Blog Search

11 di sibu sarawak - Google Blog Search


Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

BLOG SARAWAK: 11 <b>di sibu sarawak</b> - Google Blog Search

Posted: 15 Jun 2011 03:59 AM PDT

Helikopter Terhempas <b>di Sibu Sarawak</b>(Gambar) | melvister.com

Posted: 11 Apr 2011 03:51 AM PDT

Share

Sebuah helikopter terhempas di Sibu sejurus berlepas dari Dataran Sibu.Kejadian tersebut berlaku pada pukul 1.40 petang (isnin) sebaik sahaja menurunkan tiga penumpangnya termasuk pembantu khas kepada Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin di dataran itu.

Juruterbang helikopter itu, satu-satunya yang berada di dalam pesawat itu ketika kejadian, dihantar segera ke Hospital Sibu untuk rawatan. Keadaan juruterbang itu masih belum diketahui.

Setiausaha Akhbar Muhiyddin, Hafiz Abdul Halim yang ketika itu sedang berjalan menuju ke RH Hotel, kira-kira 100m dari dataran itu terkejut dengan kejadian itu.

"Helikopter itu tidak mengalami apa-apa masalah semasa kami berlepas dari Bintangor atau semasa dalam penerbangan. Saya sedang berjalan menuju hotel apabila saya dengar ia terhempas," kata Hafiz yang sebelum itu menaiki helikopter itu bersama-sama dua pegawai keselamatan.

Muhyiddin dan pegawai khas beliau yang menaiki helikopter berasingan turut mendarat di dataran yang sama sebelum kejadian itu. Mereka juga baru pulang dariBintangor. Timbalan Perdana Menteri dan rombongannya selamat," kata Hafiz

Sumber: Bernama

Tags: helikopter terhempas di sibu sarawak, gambar helikopter terhembas di sibu, helikopter terhempas selepas turunkan rombongan tpm, helikopter terhempas di dataran sibu, helikopter terhempas ketika membawa timbalan perdana menteri, rombongan perdana menteri ke sibu.

Incoming search terms:

Related posts:

  1. Pesawat Air Asia Terhempas Di Kuching
  2. Video Seks Anuar Ibrahim: UMNO Tabur Fitnah
  3. (Gambar) Mayat Lelaki Pakai Coli Mati Jatuh Kondominium
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads