Rabu, 8 Jun 2011

11 di miri sarawak - Google Blog Search

11 di miri sarawak - Google Blog Search


INI BLOG BUI: Gambar-Gambar Semasa &#39;Melencong&#39; <b>Di Miri,Sarawak</b>

Posted: 10 May 2011 11:02 PM PDT

salam semua

aritu,aku ada cakap aku g Miri kan
sebab aku datang rajin hari ni,so..
aku uploadlah gambar2 masa aku kat sana
untuk pengetahuan korang,kami pergi ber-5
aku,hubby,anak2 aku dan adik aku..
korang layan jerlah gambar2 'syiook sendiri' kami kat bawah ni..
jangan sampai muntah,dahlah..wakaka..

posing dalam 'belon'..wakaka..

bilik hotel tempat kami menginap
Hotel Imperial,Miri..
kalau korang lawat Miri,stay kat hotel ni sebab atas hotel,bawah shopping kompleks
nak shopping senang..lagipun hotel ni di tengah2 bandar Miripose masa nak pergi breakfast dan semasa breakfast..

lepas breakfast,kami pergi sekolah lama hubby aku
SM Sains Miri..dah 19 tahun dia tinggalkan sekolah ni..
banyak kenangan dia kat sini..

lepas pergi sekolah,kami pergi pulak kat Esplanade,Miri
best pantai ni..bersih..dapat tengok sunset lagi..

ni gambar yang adik aku ambil..cantikkan..wakaka..

ala2 kandid..

b4 balik,kami main2 air dulu..
berendam sampai menggigil,baru balik bilik..
kemas2,then pergi airport..balik Kuching.......

nih,gambar aku bersama2 kawan sekursus..utk pengetahuan korang,aku ke Miri atas urusan kerja..tapi aku angkut sekali anak2,adik dan suami bawak g jenjalan..

tu jerlah gambar2 yg aku nak korang tengok,banyak lagi gambar sebenarnya,tapi oleh kerana aku takut korang muak sampai muntah tengok,aku upload sikit ni je lah..bukan apa,sebagai bukti aku ke Miri..nanti korang cakap aku tipu pulak..wakaka..

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads