ads

Sabtu, 2 Februari 2013

11 di kanowit sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di kanowit sarawak - Google Blog Search


sepetang <b>di</b> sk nanga machan, <b>kanowit</b>, <b>sarawak</b>.

Posted: 16 Sep 2012 12:32 AM PDT

gambar-gambar nie aku amek waktu tengah buat mural kat sekolah *kat makmal komputer sebenarnya*-aku suka mengajar kat sini..budak-budak sume elok je dengar cakap *adelah jugak 2 3 ketul kadang2 buat aku hilang sabar, tapi biaselah tuh, name pon budak2*-walaupun dieorang BUDAK2 kita tak boleh biarkan dieorang buat salah berterusan..buat nakal berterusan..nanti benda tuh dah jadi macam perlaziman plak..so..kenelah tego kalo buat silap...
aku tulis panjang2 bukan korang nak baca pun kan..hahaha..korang nak tengok gambar je..

mereka juga bercita-cita ingin menjadi guru

yang baju hitam bakal menantu cikgu jusniza *hahahaha*


ada jugak yang suka amek gambar sendiri kan..hahaha


mereka berjanji akan berjaya




yang baju biru selalu nak tengok aku jadik incredibel vina!

cantik dan comel *urang sarawak nang kacak*

yang baju biru *JULIANA*-muka dia macam budak perempuan yang berlakon dalam citer hatiku di kinabalu--lorh, citer yana samsudin, irma hasmie tuh..and mamat sorang yang kapel dengan abby abadi lu..sape ntah name die--





mereka semua bersemangat nak berjaya

belakang tuh tempat aku and praktikumate aku berteduh selama 2 bulan kami mengajar di sini

petang2 mereka selalu bermain *kecik2 lagi dah duk kat hostel*


haha-taktau nak cakap ape..

nama die JABU--die dah pandai membaca--die jugak berbakat dalam sukan bola sepak..mewakili bahagian sibu ari tuh..







hihi..cikgu vina yang penyayang *hahahahahah*










faiz *budak nielah yang saya citer tuh, macam ur gf kan*--
haha..pic aku malas nak upld banyak..sebab sangat selebet..hahaha...
aku harap dieorang akan berjayalah nanti...aminnn....

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved