ads

Khamis, 20 Mac 2014

11 di serian sarawak - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

11 di serian sarawak - Google Blog Search


7 Gambar Kilang Memproses Gas Accetylene Meletup <b>Di Serian</b> <b>...</b>

Posted: 14 Mar 2014 05:13 AM PDT


Sebuah kilang memproses gas accetylene di Serian, Sarawak meletup kira-kira pukul 4 patang tadi. lapan orang telah diselamatkan, Pasukan Mencari dan Menyelamat masih menjalankan operasi menyelamat kerana dipercayai ramai yang terperangkap di bawah runtuhan.

Penduduk tempatan di kawasan itu dilaporkan mendengar letupan, cukup kuat untuk mempunyai tingkap kaca berkecai berdekatan.

Kawasan berdekatan tempat kejadian turut terkena tempias daripada letupan tersebut... Sama2 kita doakan semoga semua ok... 







 
SILA LIKE FANPAGE KAMI DAN SHARE ARTIKEL INI


SILA TINGGALKAN KOMEN DISINI DAN SHARE

11 di sri aman sarawak - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

11 di sri aman sarawak - Google Blog Search


Jalan Petang <b>di Sri Aman</b>, <b>Sarawak</b> - Zie Madini&#39;s Territory - Blogger

Posted: 05 Mar 2014 10:00 PM PST

Hehe...Baruuuu berkesempatan nak buat Auto Publish entry tentang holiday zie di Sri Aman :) Melawat suami di sana sebenarnya. Bila husband dah off duty...weols sekeluarga jalan-jalan sekitar bandar Sri Aman. Lepak di waterfont je...hihi.
...Zie ada tanya kat husband, kat mana tempat melepak yang terkenal di situ. Boleh plak dia tak tahu...adoiyaiii. Kurang sosial nah laki aku ni..hehe
Petang itu kami bertemakan warna BIRU...hehe. Warna kesukaan husband. Zie pun dah TERRRikut ikut suka dgn warna biru gak. Penangan suami...hehehe
Cinta hati saya :) Syurga ku jua ^_-
Penat melepak...basahkan tekak dgn makan ABC...hehe. Sementara menunggu masa utk berjumpa dgn blogger Mama Delysha **click to view** ^_- Zie kalau ke Sri Aman...memang tak akan lepaskan peluang utk berjumpa dgn dia :)
...next entry, our meet up ^_- winkss
Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

Zie MadinCopyright©

11 di miri sarawak - Google Blog Search

0 ulasan
URL Sumber Asal :-

11 di miri sarawak - Google Blog Search


CiNtA HaTi Ku: outstation <b>di Miri</b>, <b>Sarawak</b>

Posted: 24 Feb 2014 06:30 PM PST

sorang2 je kat airport ni...ape lg buat muke x malu keluarkan henpon dan tangkap lah gambar..hahah itu je la yg mampu aku buat nak hilangkan kebosanan..mana x nye lg bape jam baru nak terbang kan..
so mlm ni aku stay kat dynasty hotel miri.. bila aku ckp kat en.suami aku stay kat hotel tu die ckp waa duduk hotel mahal..banyak lah mahal...kire murah lah hotel ni..aku pilih hotel ni sbb senang aku nk mkn mlm2 nnt sbb die ada cafe..dan lagi satu dekat dgn pusat exam yg nk buat esok hari nye....
hmm rindu dekat wardah lak..tanya en.suami wardah ada tanya mama x..die ckp ada...wardah tanya mama mane....aku coll die td borak2 siap suh die baca doa tidor lagi..haha lawak lah wardah ni..die ngadu kat aku pakcik2 die nyakat die...pandai dah ngadu2...
so aku sampai kat miri td dalam pukul 7.30 pastu ada driver miri jemput aku ..die tanya nak g mane2 x..aku ckp xpe saya nk g hotel terus nak tido..hahaha..masuk bilik terus coll cafe nk mkn nasi goreng istimewa dari miri...ni mmg nama menu die ye bukan aku menambah2...hmmm mmg istimewa sampai kenyang aku dibuat nye...mkn sambil layan wassup dan fb
ok dah abis makan ape lagi..jom kite tido..esok nk bangun pagi2 jaga exam..pastu cekout.. flight lambat pukul 8.00 mlm. waa nape diorang bg aku balik lambat...
 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved