ads

Khamis, 6 Mac 2014

11 di miri sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di miri sarawak - Google Blog Search


CiNtA HaTi Ku: outstation <b>di Miri</b>, <b>Sarawak</b>

Posted: 24 Feb 2014 06:30 PM PST

sorang2 je kat airport ni...ape lg buat muke x malu keluarkan henpon dan tangkap lah gambar..hahah itu je la yg mampu aku buat nak hilangkan kebosanan..mana x nye lg bape jam baru nak terbang kan..
so mlm ni aku stay kat dynasty hotel miri.. bila aku ckp kat en.suami aku stay kat hotel tu die ckp waa duduk hotel mahal..banyak lah mahal...kire murah lah hotel ni..aku pilih hotel ni sbb senang aku nk mkn mlm2 nnt sbb die ada cafe..dan lagi satu dekat dgn pusat exam yg nk buat esok hari nye....
hmm rindu dekat wardah lak..tanya en.suami wardah ada tanya mama x..die ckp ada...wardah tanya mama mane....aku coll die td borak2 siap suh die baca doa tidor lagi..haha lawak lah wardah ni..die ngadu kat aku pakcik2 die nyakat die...pandai dah ngadu2...
so aku sampai kat miri td dalam pukul 7.30 pastu ada driver miri jemput aku ..die tanya nak g mane2 x..aku ckp xpe saya nk g hotel terus nak tido..hahaha..masuk bilik terus coll cafe nk mkn nasi goreng istimewa dari miri...ni mmg nama menu die ye bukan aku menambah2...hmmm mmg istimewa sampai kenyang aku dibuat nye...mkn sambil layan wassup dan fb
ok dah abis makan ape lagi..jom kite tido..esok nk bangun pagi2 jaga exam..pastu cekout.. flight lambat pukul 8.00 mlm. waa nape diorang bg aku balik lambat...

Kenyalang Miri Homestay Dan Guesthouse <b>di Miri Sarawak</b> <b>...</b>

Posted: 17 Feb 2014 08:09 AM PST

Laman Ping.Busuk dibangunkan dan diaturcara oleh pengaturcara kami tersendiri. Sebarang kesulitan, diharap anda dapat menghubungi kami melalui email busuk.org[at]gmail ataupun melalui laman fb kami.

Online user : 2,529
Widget Aktif : 3,698
Banner Aktif : 5,037

Domain Dibenarkan: 8,735
Jumlah Artikel : 544,567

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved