ads

Ahad, 29 September 2013

11 di kuching sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di kuching sarawak - Google Blog Search


Kereta sewa paling murah <b>di Kuching</b>, <b>Sarawak</b> | ! nama saya nadia !

Posted: 26 Sep 2013 10:36 AM PDT












mentang-mentang laaa musim cuti sekolah dah nak dekat yee haaa kemain masing-masing nak pergi bercutiiii yeee, bestnyaaaaa. selamat bercutiii! ;) pada semuaaaaa yang tanya pasal contact number driver dekat kuching hari tu, sorryyyy korang nadia lambat reply. T__T semuaaa pengalaman bercuti ke kuching korang boleh refer entry nadia di link ni ye, 

kalau korang dah khatam habis semua entry kuching nadia, korang akan perasan masa hari kedua, kitorang ada sewa kereta untuk kegunaan sepanjang hari bersama driver dia sekali kann. setahu nadia, setakat nadia research pasal kereta sewa murah di kuching, dorang adalah yang palingggg murah. nadia suggestkan, kalau korang nak pergi bercuti secara senang hati lapang dada tanpa perlu pening-pening kepala cari jalan di kuching yang mahaaaaaa la simpang siur dia, better korang book kereta sekali dengan driver. heyyy kaw tau ke jalan pegi serikin kalau signboard jalan pon takde T____T dah la jauhhhh. (-__-')
haaaa kesimpulannya, korang boleh call cikgu ape nama ntah lupa sorryy cikgu :P di 012-8871250 atau nombor adik dia haludin di 019-8649264. haaa ni bukan entry iklan berbayar ye harap maklum :) ni aku share sebab kitorang pernah guna dan servis dia adalah tiptop. sharing is caring laatuewww :p dia akan tungggggguuuuu je korang sepanjang masa cakap je nak pegi mana. semua dia bawak :) nanti pepandai la korang deal dengan dia yeeee nak berapa jam ke, nak berapa ringgit keee. sebab time aku dulu, dorang caj RM150 untuk sepanjang hari dari pukul 8:00 pagi hingga 5:00 petang. dan dia adalah yang paaling murah sepanjang aku study google sebelum pergi kuching dulu. tapiiiiiiii, tak tauuu la kan harga sekarang berapa sebab harga minyak kereta kan dah naikkkkkkk mihmihmih :p selamat bercuti semuaaaaaaa. :) kek lapis seketul dua jangan lupa ehhhh ;) *sambilmatakelipkelipmuehehehe :P

KOLEKSI FOTO PERAYAAN HARI MALAYSIA KE 50 <b>DI KUCHING</b> <b>...</b>

Posted: 16 Sep 2013 01:54 AM PDT

Khas untuk tatapan seluruh warga Malaysia, SKL emnampilkan beberapa foto sambutan Perayaan Hari Malaysia di Kuching pada awal pagi tadi, 16 September 2013.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved