ads

Isnin, 1 April 2013

11 di kuching sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di kuching sarawak - Google Blog Search


Gambar jalanraya utama putus <b>di Kuching Sarawak</b>

Posted: 23 Jan 2013 05:36 PM PST

Gambar jalanraya utama putus di Kuching Sarawak - Kejadian ini berlaku di KM 13, Jalan Matang sekitar jam 9.30pm malam selasa lepas. Kawasan berlakunya jalan putus berada kira-kira 1 kilometer dari Politeknik Kuching. Panjang tanah runtuh ialah 60 meter.

yayamagicclown: Mr Yaya <b>di</b> WCA <b>Kuching</b>, <b>Sarawak</b>

Posted: 07 Mar 2013 10:31 PM PST

Hi
 Bulan lepas Yaya berada di World Clown Association Convention di Kuching, Sarawak
Selama seminggu Yaya berkampung di sana berjumpa dengan kawan-kawan oversea Yaya ...
Kawan-kawan Yaya ni ade yg dtg dr China, Jepun, Hong Kong, USA dan sebagainya
yaya kat sini dtg menimba ilmu juga berkongsi ilmu dari clown clown dari serata dunia. mcm pergi sekolah, pendek kata sekolah clown la ni tau



Kehiduapan <b>di Kuching Sarawak</b> & Tawau Sabah | Junaidiey

Posted: 11 Mar 2013 01:32 PM PDT

Tetiba rasa rindu dengan Kuching, Sarawak… Lebih kurang 4 bulan dah tinggalkan Kuching. Macam-macam jugak kenangan di sana walaupun tidak berkesempatan untuk pegi semua tempat.. Kuching tetap bandar yang awesome! :)

  • rindu lepak di Waterfront, Kuching
  • rindu tengok gajet di Wisma Saberkas
  • rindu tengok wayang di MBO
  • rindu lepak di Gizmo Arena main dota sampai 5 jam.. paling best lepak gizmo 10mlm hingga 3pagi. HA HA HA
  • rindu dengan classmate Diploma in Programming
  • rindu lepak dengan Housemate.. hihi.. lepak di luar rumah dengan Jacheal.. cerita pasal our life..

Kehidupan di Kuching sangat jauh beza dengan di Tawau ni.. Kalau di Kuching dulu everyday is happy day.. ada saja hiburan.. ada saja kawan..

Bila di Tawau… duh! :( tidak tahu mau ke mana.. tidak tahu mana semua orang. hahaha.. everyone is stranger..! dan akhirnya.. lepak di sini saja lah…. Paling maksimum pun 18 jam sehari. hihi..

:)

laptop murah jak.. i wish i've macbook.. hahaha..

Ini la kehidupan.. ada enjoy, ada ramai kawan, ada bersendiri… hoho…. kadang kadang merepek pun ada.. mcm post ni lah. bahaha..

**hari yg teruk untuk hari ini.. kurang siht pulak! :(

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved