ads

Jumaat, 4 Januari 2013

11 di kuching sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di kuching sarawak - Google Blog Search


! Hazwan Hairy !!**: <b>KUCHING SARAWAK</b> DAY 3 | MUZIEM <b>KUCHING</b>

Posted: 19 Dec 2012 07:35 PM PST


TEMPAT MENARIK DI SARAWAK | MUSIEM KUCHING | BANDAR KUCHING Entry sambungan dari part sebelumnya...belum baca klik SINI
Baca dari awal okeh baru best then korang akan tahu tempat menarik di Kuching Sarawak

3/12/2012
9.00pagi.
Hari ketiga( Isnin ) *sobsob sedih dah hari ketiga. Mbr yg stady unimas tak dpt nk follow pagi ni ,before antar kereta kul 11.00 sempat juga lawat Muziem Kuching..Macam-macam benda boleh dpt dekat muziem ni mengenai Sarawak Borneo. Salah satu tempat menarik di Kuching Sarawak. Walaupun tak boleh snap pic aku beranikan diri juga snap pic yang mana aku rasa nak snap .Dah kena tegur pun snap juga buat xtau ja .haha..jauh kot nak dtg sini apa salahnya sekali sekala degil sikit kan ..
Meh tengok pic yang sempat snap ni.. Lepas antar kereta terus keluar jalan-jalan lagi area Kuching Waterfront tp hari ni start shopping ole-ole tuk family, kawan dekat semanjung . Sampai rambang mata tak tau nak beli apa semua nya nak beli sampaikan tabung buloh sarawak pun beli..haha..
2jam dekat area-area kedai ni saja tau sampai rasa pening kepala tgk duit dok keluar ja..haha...
Antara barang-barang baju 4 helai, kain pelekat / batik 2 pasang , Fridge magnet , keychain, tabung, beg sarawak, alas meja, patung kucing etc..haha !! 

bersambung................

ENTRY DI BAWAH JUGA

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved