ads

Isnin, 7 April 2014

11 di sri aman sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di sri aman sarawak - Google Blog Search


Jalan Petang <b>di Sri Aman</b>, <b>Sarawak</b> - Zie Madini&#39;s Territory - Blogger

Posted: 05 Mar 2014 10:00 PM PST

Hehe...Baruuuu berkesempatan nak buat Auto Publish entry tentang holiday zie di Sri Aman :) Melawat suami di sana sebenarnya. Bila husband dah off duty...weols sekeluarga jalan-jalan sekitar bandar Sri Aman. Lepak di waterfont je...hihi.
...Zie ada tanya kat husband, kat mana tempat melepak yang terkenal di situ. Boleh plak dia tak tahu...adoiyaiii. Kurang sosial nah laki aku ni..hehe
Petang itu kami bertemakan warna BIRU...hehe. Warna kesukaan husband. Zie pun dah TERRRikut ikut suka dgn warna biru gak. Penangan suami...hehehe
Cinta hati saya :) Syurga ku jua ^_-
Penat melepak...basahkan tekak dgn makan ABC...hehe. Sementara menunggu masa utk berjumpa dgn blogger Mama Delysha **click to view** ^_- Zie kalau ke Sri Aman...memang tak akan lepaskan peluang utk berjumpa dgn dia :)
...next entry, our meet up ^_- winkss
Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::

Zie MadinCopyright©

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved