ads

Rabu, 20 November 2013

11 di sibu sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di sibu sarawak - Google Blog Search


Dinner <b>di</b> de&#39; ORANGE jalan bandung, <b>Sibu</b> (<b>sarawak</b>) | •*¨*•Duniaku <b>...</b>

Posted: 16 Nov 2013 08:59 PM PST

semalam aku dan family outing sama2 dan dinner di restaurant de orange.
 biasa la kan, kalau bila part makan, family aku tetap akan kekal dengan satu tempat yang diaorang rasa sesuai dengan citarasa diaorang. aku pun macam tu jugak. :) suasana kedai nie best, service pun ok. 
family aku pun kira kenal la jugak dengan pemilik kedai makan nie. harga berpatutan dan memang terbaek la. :) simple dan menarik
nie air teh c special. air yang paling aku suka semenjak kat kedi nie takdak jual air cola. miaahahah :D

 air sampingan. sky juice. :D

Nasi Goreng Ayam. nie majority family aku order dan suka makan.

nie pulak yang aku suka makan. nie mee goreng basah. mee nie hampir sama dengan mee hongkong. cuma kuah je lain dan mee hongkong lebih banyak kuah. :D apepun aku memang suka makan mee2 nie. :D
 aku nie agak cerewet dari segi makanan. 
tapi kalau dah bab makanan yang memang sedap.
memang licim pinggan la aku melantak. hehehe

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved