ads

Ahad, 24 Mac 2013

11 di samarahan sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di samarahan sarawak - Google Blog Search


i&#39;m in love: Sunat bayi perempuan <b>di</b> Kota <b>Samarahan</b>, <b>Sarawak</b>

Posted: 26 Feb 2013 07:13 PM PST

Since aritu balik dari johor ke kota samarahan Arissa still dalam hari, baru 21 hari so kami tak beranilah nak sunatkan arissa lagi kat johor since rasa kecitnye lah snagat anak mama ni...jadinye kenalah mencari tempat tuk sunat baby di Kota Samarahan ni....bila mak sy tanya2 jiran sebelah umah, diorang cakap kat sini susah nak cari klinik yang ada perkhidmatan sunat baby girl ni...dia kata mostly diorang sunat kat kg dengan bidan...hahaha....i dah mula seram...ahh sudah..dahlah nak kena pegang baby kan...nampak bidan pegang alatan takutnye mak arissa dah lari nyelamatkan arissa sebelum bidan menyunatkan lagi....huhu..so pikir punye pikir ckp kat nenek arissa xpelah tunggu balik jb nnati pun xpelah....masalahnya nenek arissa risau kalau makin lama kan baby makin besar makin akti, makin susah nak sunatkan nanti :)
budak comel yang makin ari makin aktif dan bijak :)
Tapi Alhamdulillah rezeki arissa, last week aritu dah dapat sunatkan dia......di Klinik Unimas Sebayor Kota Samarahan. Klinik ni baru je provide servis sunat ni dan dibuat oleh doktor perempuan. Arissa behave sangat, ekek sikit je...huhu...strong baby girl mama ni...bila baringkan kat katil bukak pampers dia ok lagi, x nangis, dr letak antiseptik potong cikit dia nangislah sekejap then ok terus..mama x nampak sgt camne proses sunat tu sbb nye sekejap dan pantas je dr n nurse buat keja..mama tlg pegang tangan ica sambil memandang muka ica je, then siap..huhu...Alhamdulillah, selesai satu lagi perkara untuk ica :)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved