ads

Isnin, 4 Februari 2013

11 di lundu sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di lundu sarawak - Google Blog Search


. Lia Kamalia: Siar Beach <b>Lundu</b>, <b>Sarawak</b>

Posted: 07 Dec 2012 11:14 AM PST

Update !!! hoyeah . haha . sem lepas (sem 2) kami (group assignment) ada fieldwork , bulan tiga tak silap , research tentang resort sekitar siar beach, under subject ekonomi.tapi oleh kerana gambar-gambar pergi siar beach ni baru je jumpa , so baru sekarang nak update blog. wkwkwkwkwk
Pengenalan : Lundu ni adalah salah satu daerah dalam Sarawak yer . kat Lundu nih ada banyaaaaakk pantai . haha . and kebanyakan pantai2 kat sarawak ni bersih & tak ramai orang . mmg best betul kalau nak picnic ke apa .banyak pilihan pantai . hoho. kat Lundu ni jugak ada gunung gading , banyak aktiviti camping & mendaki bukit kat sini . aku je tak pernah naik lagi. hoho insyaAllah sebelum grad, aku g panjat gunung uh.
Okay kitorang pergi Siar Beach ni atas kerja group assignment , buat research ttg sosioekonomi penduduk kat sini & infrastruktur di Siar Beach . kami tidur sini 3 hari dua malam untuk fieldwork ni . perjalanan daripada Unimas ke Lundu lebih kurang 1jam setengah .








Actually banyak lagi gambar sebab 3hari kitorang duk melangut kat sana ,tapi nanti kang jadi album pulak blog aku nih . petang tu kitorang mandi pantai nih ! best gila , dah la bersih , jernih , macam pergi pulau pulak . padahal kat tepi2 pantai je mandi :D such a beautiful experience in Sarawak .

Sarawak ni tak banyak hasil bumi macam hutan2 yg kena balak bagai.so alam semulajadi kat sini semua fresh2 . pantai semua bersih-bersih . nak pergi sarawak boleh lah consult aku ye, wkwkwwkwkw . kbai .
Terima kasihhhh~ heheh . 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved