ads

Ahad, 16 Disember 2012

11 di subis sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di subis sarawak - Google Blog Search


kind zharifer: hujung 2012...

Posted: 16 Dec 2012 02:09 AM PST

Lama jugak aq x update entry blog aq nie..disebabkn masalh internet , sibuk dgan kerja2 waktu aq praktikal skarang nie...praktikal di jabatan pertanian bahagian miri sarawak...2 bulan di divisional, 1 bulan di district, 1 bulan di ppk subis, and 1 bulan lagi di ppk division....housemate aq 4 org..alhamdulillah semuanya sengal...kitorg hidup bahagia sampai member2 yg lain pun jeles...haha...tukang masak, taufik..   tukang bersih membersih cuci-2 tandas, haras and faiz...zarol guru fitness aq kat sini...die bnyak ajar aq cara-2 nak membunuh lemak2 di sekeliling pinggang, cara2 nak mengetulkan badan secara efisien...tp skarg die tgah sakit sbb ade skit masalah kat bahagian lengan...moga Allah menyembuhkan penyakit beliau... So rumah yang kitorg duduk skrg nie teramatlah selesa sbb kiri kanan and bawah rumah ade anak dara ! hahaha..yang belakang tuu haras dah cop ..katenye tak boleh terpisah..haha...jiran2 kat sini pun ok...baik2 comel2...
bulan lepas parents aq buat sikit pemantauan mengejut ...sanggup datang ke miri nak tengok anaknye...ish2 terharu den kak jan and abg lan..haha..dah lame tak tidur bwah ketiak mak...haha...sewa krete utk 5 hari kat sini..aq tukang drivernye kat sini bwk mak ayah aq jalan2 sekitar miri and sampai ke baram and brunei...nak sangat g brunei.. kan dah bosan..haha...pelbagai nasihat, motivasi , semangat ..bla bla bla...sepanjang dlm krete...( earplug tercabut!)
so skarang juz enjoy dengan kerja walau hati sebenarnye dah x sabar2 nak balik semenanjung.....kalau ikutkan hati ,report and presentation skrg jugak aq siapkn and bentang terus! haha....lagi 3 bulan je lagi :-)
time hujung minggu, biasalah kaki nie x boleh duduk diam....pergi lawat member lama, sofie kat batu niah, bermalm kat sana 1 hari...kbetulan masa tuu ada upacara pengantin kat sana, rumah panjang usek...kat bwh nie ad sedikit sebnyk aktiviti hujung mingu kitorrg..
..dah beli tiket ke bandung utk 2 orang , aq bersama si beng....tujuan kitorg kesana sbb nak ambil brg music kat sana..2 kedai aq kne jejak,,toko alat musik bandung and hurtrock music store kat gegerkalong girang,,kitorg dah tempah awal2 takut nanti habis...paket2 recording set + avid midi controller = RM 2 rib...murah!..separuh harga tuu kat sini.....saje nak add on studio mini kat rumah...plus plak pesanan dari drummer , nak beli cymbal set katenye...haha.......n berita paling bahgia utk 2013(insyaallah kalau ade  taun 13 lagi)...ad somebody nak sponsor something selepas beliau mendengar lagu2 reissera kat blog...hahaha...org nak bagi..kite jangan persiakan,,ini semua rezeki...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved