ads

Jumaat, 7 Oktober 2011

11 di kuching sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di kuching sarawak - Google Blog Search


MAYA LISA !!: Jalan Jalan <b>Di Kuching Sarawak</b> ! [ Entri Bergambar ]

Posted: 03 Oct 2011 09:17 PM PDT

eksaited ni eksaited ni ! semalam maya pergi kuching dengan kawan kawan semua *5 orang je*. Kami ke Wisma Saberkas ngan The Spring. The Spring lebih kurang macam Mid Valley, cume tak penat jalan sangat. kalau kat MdV kat penat jalan, Maya dulu pernah pakai heels jalan kat MidV. Puiihh...bengot bengot jalan =,='
Ok ok. Itu MdV. Ini The Spring. Selama baru masuk alam U ni, tak pernah lagi menjengah kepala kura kura ke luar kampus. Jadi, bila ada yang ajak keluar, mau tak terjojol mata ni sebab eksaited nak keluar jenjalan. Huga huga. huga huga. *ehehe, korang jadi red indiannn sebab sebut huga huga*
berjimba bergonjeng semua dah pusing pusing dalam pale utak. Yeyeh yeyeh ^_^





Camwhoring terlebih. maaf lah.hikhik.  Maya jalan jalan sini, sambil beli hadiah buat peserta CONTEST MAYA sekali tau. untung lah korang sebab join. hadiah semua pos laju dari sini. *mahal tau post laju dari sarawak. kesian akuuu* tapi takpe, untuk korang. Maya okeh je. cecece ^__^

Lastly, kami makan piza baru ! Chunky Loaded namenye. Comellll dan sedap... Tak mahal, biasa je harganye. tapi gambar dalam menu nampak tebal, tapi bila makan nipis. aiyark =,=' tapi yang penting sedap puas hati. asalkan perut tersayang gembira. kan sayang kann ^____^
 yang penting, hari tu bessttt sangat !! 
tak membazir sangat lah ^_^
psst : lepas ni ada kuliah. maya nak baca nota. gutbai ! eh, mai la datang sarawak.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved