ads

Khamis, 28 Julai 2011

11 di miri sarawak - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

11 di miri sarawak - Google Blog Search


Gadis bogel berjalan jalan <b>di</b> Bandar <b>Miri</b>, <b>Sarawak</b> |

Posted: 18 Jul 2011 02:53 AM PDT

No of View :2052

gambar hiasan..teda kaitan dengan sapa2..hehee

Salam mesra dari Ellen

Semasa Ellen p berjalan2 kat yahoo.com untuk membaca apa saja info baru di sana..tetiba nampak satu cerita mengenai wanita berbogel ni..adeiii…jalan2 tanpa seurat benang di tubuhnya..free show gila…kawan Ellen kata ni dah macam Tiger Show plak…hahhaaa..

Kejadian ini berlaku di Bandaraya Miri, Sarawak…adeii…kawan Ellen ni dia tinggal kat Miri..nanti nak p tanya dia ada nampak tak free show ni..hahaaa…Gadis pelaku ni berusia dalam lingkungan 25 tahun..dikatakan selain menayangkan aksi free bogel ni…dia juga mempamerkan gaya catwalk ala ala model dengan berjalan slow2 dekat dengan sebuah kereta…woww….kalo korang yang lihat apa tindakan korang…rasanya kalo abang Curly nampak ni..terpesona kot….apa lagi ngan si Jerry ni…hahahaaaaa….

okies..Ellen copykan di sini cerita tersebut…hehee

MIRI residents were shocked when a 25-year-old foreign woman walked nonchalantly in public without a stitch of clothing on her body, Sin Chew Daily reported.

The daily said the woman took off her clothes in front of a nightclub before walking naked on the streets at 8am on Saturday.

The woman walked slowly as though she was parading on the catwalk and also "danced" in front of a car.

The newspaper said some people took pictures of her with their handphones.

The woman became emotional when a group of men apprehended her and tried to put clothing on her.

She was later taken to the Miri police station, where the police asked her relatives to take her home.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Incoming search terms:

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

BLOG SARAWAK: 11 <b>di miri sarawak</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Jun 2011 12:00 AM PDT

URL Sumber Asal :-

BLOG SARAWAK: 11 <b>di miri sarawak</b> - Google Blog Search

Posted: 24 Jun 2011 09:48 AM PDT

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SARAWAK

Copyright 2010 All Rights Reserved